Het Veer

De centrale zetel van onze groep

Sophie - CEO

Sophie is de kapitein op ons schip. Als CEO heeft ze de dagelijkse leiding bij Het Veer. In het weekend pijnigt ze zichzelf graag met giga-lange wandelingen.


Stijn - Sales Manager

Stijn verkoopt je 5 cellen terwijl je er maar 2 nodig hebt. In zijn vrije tijd onderhoudt hij zijn gazon met een schaar en is zijn favoriete duursport wandelen en Blauwe Chimay.


Andy - Sales Manager

In een snelle verkoopwereld hebben we een persoon nodig die ons bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt: onze ongelooflijke Sales Manager Andy! Met zijn magnetische persoonlijkheid, ongeëvenaarde charisma en talent om deals te sluiten, is hij de ware champion van ons team.


Jennifer - HR Manager

Met een zesde zintuig voor het aannemen van de juiste mensen en het vermogen om zelfs de moeilijkste gesprekken te laten lijken op een wandeling in het park, is ons HR meesterbrein Jennifer een echte kracht om rekening mee te houden.


Tibo - HR Assistant

Op zoek naar de ultieme HR-goeroe? Kijk dan niet verder…. Tibo is onze bellende HR-goeroe. Wanneer je hem tegenkomt zonder een telefoon in zijn hand, moet je dit machtige moment zeker vastleggen.


David - Quality & HSE Manager

Maak kennis met onze superheld die zich inzet voor het welzijn van onze werknemers, de bescherming van het milieu en ervoor zorgt dat onze producten en diensten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Met de cape van kennis en expertise navigeert onze QHSE Manager met gemak door de complexe wereld van voorschriften, protocollen en naleving.


Sylvie - Opleidingsverantwoordelijke

Sylvie is de meester in alles wat met leren en ontwikkelen te maken heeft. Of het nu gaat om het aanleren van ons ERP-systeem aan nieuwe medewerkers of van nieuwe trucjes aan de ervaren Sailors, Sylvie is altijd in voor een uitdaging!


Nelly - Boekhoudster

Maak kennis met onze eigen cijfertovenaar Nelly – de boekhoudmaestro die ervoor zorgt dat alles loopt als een geoliede machine! Met een bovennatuurlijk vermogen om de boeken in balans te houden. Maar vergis je niet, op de werkvloer is ze een levendige persoonlijkheid die vreugde en plezier brengt!


Paulien - Marketing Assistant

Maak kennis met onze marketingwizard, Paulien. Of het nu gaat om het uitwerken van een nieuwe marketingcampagne, een leuk feestje te organiseren of het enthousiasme op te wekken van andere Sailors, Paulien staat altijd paraat.


De Raad van Bestuur

Sophie - Afgevaardigd Bestuurder

Sophie is de kapitein op ons schip. Als CEO heeft ze de dagelijkse leiding bij Het Veer. In het weekend pijnigt ze zichzelf graag met giga-lange wandelingen.


Sylvie - Bestuurder

Introducing Sylvie aka “Sylvester”, de brouwmeester extraordinaire! De vrouw met een grenzeloze passie voor bier brouwen. Onverschrokken experimenteert ze om unieke en verleidelijke smaken te creëren die je smaakpapillen zullen laten dansen van genot en je meevoeren naar een wereld van smaak en verwondering. Proost!


Tiny - Bestuurder

Tiny is de benjamin van de familie en van vele markten thuis. Ze denkt graag mee over de toekomst van Het Veer en naast haar job als projectmedewerker houdt ze thuis onverschrokken drie pubers (waaronder twee kinderen) op de juiste vaarroute. Dé rol van haar leven is die van levensgenieter, in Van Daele staat haar foto bij het woord “Bon Vivant”


Rik - Voorzitter Raad van Bestuur

In de wereld van kleine en machtige ondernemingen is er één oprichter die er bovenuit steekt en de kunst van het bellen naar een heel nieuw niveau tilt. Maak kennis met Rik, het brein achter onze bloeiende KMO. Met een eindeloze hoeveelheid energie en een telefoon die aan zijn hand vastgelijmd lijkt, is hij de drijvende kracht achter de groei van onze vloot.


Andy - Bestuurder

Maak kennis met onze “Atmosphere Maestro”: Andy. Hij heeft een buitengewoon vermogen om een sfeer te creëren die een blijvende indruk achterlaat.


Johan - Bestuurder

Johan, een ware kracht die al lang op onze golf vaart. Hij is niet alleen een bestuurslid, maar ook als Business Unit Manager is hij een sterkte voor onze dochterondernemingen CDC – Cabines de Ciney en V coat.


Geert - Bestuurder

Geert, de man met een geweldige mindset en een zee vol aan kennis en expertise. Sterk in advies, strategisch denken en is altijd in voor een nieuwe uitdaging.


Abigail - Bestuurder

Abigail, een powerwoman met een vat vol kennis, die al een lange tijd vaart op onze blauwe oceanen. Met haar ervaring geraken wij als bedrijf steeds verder en bereiken we grotere golven.


Wil je graag onze crew versterken?

Ontdek onze jobs