Actief in vijf verschillende domeinen vanop4 verschillende sites

Middenspanning

Al meer dan veertig jaar is Het Veer prominent aanwezig in de sector van de middenspanning. Het vormt het kloppende hart van onze groep, met vijf bedrijven die een uniek middenspanningsverhaal hebben uitgebouwd. Bedrijven actief in middenspanning

Beton

CDC – Cabines de Ciney is sinds 2003 gespecialiseerd in de fabricatie van betonnen prefabbehuizingen voor middenspanning, maar ondertussen voor tal van toepassingen. Bedrijven actief in beton

Metaal

Al meer dan 50 jaar is Het Veer prominent aanwezig in de sector van de metaalbewerking. Vier bedrijven hebben bij ons een uniek metaalbewerkings-verhaal uitgebouwd. Bedrijven actief in metaal

ERP Software

Het overzicht behouden over een groep, de juiste stuurelementen bekijken, plannen en vooruitkijken: onze in eigen huis ontwikkelde software DF One doet het allemaal.

Vastgoed

Het Veer heeft ook een aantal vastgoedbedrijven onder haar hoede.

De bedrijven binnen de familiegroep Het Veer

Middenspanning

SGC - SwitchGear Company

SGC Company heeft meer dan 40 jaar ervaring in de productie van middenspanningscellen van 3 kV tot 36 kV. SGC company produceert en distribueert wereldwijd laagspanning- en middenspanning schakelapparatuur. Wij zijn een specialist in middenspanning en leveren betrouwbare producten voor elektrische distributie toepassingen.

www.switchgearcompany.eu

Deba

Sinds 1979 is Deba gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding, aanpassing, renovatie en het onderhoud van middenspannings-installaties van 3 tot 24 kV voor binnen- en buitenopstelling. Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf dat in de voorbije decennia marktleider is geworden in België.

www.deba.biz

Cotrabel

Kwalitatieve distributietransformatoren (100-2500kva) voor middenspanning. Cotrabel heeft zowel olie distributie transformatoren als droge giethars transformatoren in ons gamma. Dankzij onze grote voorraad olie distributie transformatoren kunnen wij snel leveren. Onze driefazige olie en droge transformatoren zijn gefabriceerd en getest volgens de specificaties van de normen in voege EN 50588-1, IEC 60076-1 en ECODESIGN 2021 Tier 2 N. 548/2014.

www.cotrabel.com

Mevoco

Mevoco nv is een snel groeiende, onafhankelijke, Belgische producent van schakelapparatuur voor middenspanningsborden. We hebben ons gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van lastscheidingsschakelaars en vermogenschakelaars. Ondertussen hebben we onze activiteiten uitgebreid en verkopen we alles wat u nodig heeft om een middenspanningscabine uit te rusten.

www.mevoco.be

Deba Ningbo

Deba Ningbo richt zich op duurzaamheid: we streven ernaar om schakelapparatuur te produceren die duurzaam en groen is. Onze middenspanningsschakelaars gaan langer mee en werken efficiënter, wat beter is voor het milieu.

We geloven niet in groene maatregelen op korte termijn: bij Deba Ningbo optimaliseren we de toewijzing van middelen, gebruiken we de beste materialen en integreren we de productstructuur zo veel mogelijk. De uitstekende afwerking van onze middenspanningsborden zorgt voor een langere levensduur van onze producten.

www.deba.com/cn-zh/

Metaal

V coat

Met bijna een halve eeuw ervaring is V coat uitgegroeid tot een specialist in oppervlaktebehandeling. Als lakkerij voorzien wij producten van poedercoatings in Limburg.De lakwerken en poedercoatings bij V coat kennen een perfecte afwerking waardoor de producten een stralende ‘look’ krijgen. Ook op zoek naar een partner om kleur te geven aan uw producten?

www.vcoat.eu

Femaco

Ervaren en competente medewerkers en een modern hoog-technologisch machinepark maken van ons een betrouwbare, snelle en flexibele partner. We kunnen overweg met verschillende metalen en zijn o.a. gespecialiseerd in het maken van kleine reeksen (i.f.v. prototypes)
Het plooien en (laser-)snijden van plaatwerk. Het lassen van bouten (stiftlassen), het draaien van koperen onderdelen, het coaten van uw product,… U kan altijd rekenen op onze vakkennis en kwaliteit.

www.femaco.eu

Robby

Doorheen de jaren ontpopten wij ons tot dé specialist in inox- en metaalmaatwerk. Zowel residentieel: maatwerk voor het interieur maar ook voor terrassen en balustrades als maatwerk toegespitst op de specifieke behoeften van diverse sectoren: specifiek voor keukenbouwers, de industrie, voeding, zorg en retail. De combinatie van verschillende materialen is steeds mogelijk. Van inox en/of metaal met glas, hout, steen, en andere.

www.robby-metaal.be

Van Os - Duracoat

Met meer dan een halve eeuw ervaring op de teller heeft industriële metaal coating nog maar weinig geheimen voor Van Os-Duracoat. Zowel voor het ontwikkelen als voor het aanbrengen van beschermende coatings kunnen we talloze referenties voorleggen. Werken onze coatingspecialisten binnenkort ook een maatwerk oplossing uit voor uw project?

www.vanos-duracoat.be

Beton

CDC - Cabines De Ciney

Bij CDC hebben we beslist om onze ervaring met betonnen prefabbehuizingen voor middenspanningscabines te vertalen naar andere sectoren en naar een breder toepassingsveld. Onze uitvoerige kennis van materialen, bouwmethodes en afwerkingsmogelijkheden, maakt van ons een veelzijdige partner voor iedereen die op zoek is naar een prefab betonnen behuizing.

www.cabinesdeciney.be

Facility

Deba facility

Bij Deba Facility kan u terecht voor de huur van een vergaderzaal / videoconferentiezaal in regio Gent, Heusden-Zolder of Ciney, tot de aankoop van een aantrekkelijke professionele bedrijfsruimte.  Facility organiseert ook tal van technische opleidingen rond schakelen op hoogspanning (BA4 gewaarschuwd of BA5 vakbekwaam).

www.debafacility.be