Overname Van Os – Duracoat door de groep Het Veer

De familiale groep Het Veer is actief in vijf verschillende sectoren en telt 14 bedrijven. Met trots tellen we daar vandaag een vijftiende telg bij.

Van Os – Duracoat, eveneens een familiebedrijf met meer dan een halve eeuw op de teller, is gespecialiseerd in industriële metaal-coating. Zowel zinkfosfateren, poedercoaten als plastificeren behoren tot hun dienstverlening. Als standaard corrosiebescherming niet meer volstaat, wordt een thermoplastische Abcite® coating aangebracht op allerlei materialen voor de waterbehandelingssector, straatmeubilair, elektrische isolatie, de maritieme en offshore sector. Ook Rilsan®, Halar® en Teflon® coatings passen zij toe, telkens voor specifieke toepassingen zoals abrasie, contact met agressieve chemicaliën of antikleef eigenschappen.

Dankzij hun expertise in uitzonderlijke corrosiepreventieve coatings breiden we ons gamma aan coatings verder uit : met Lakkerij Vandereyt en Van Os-Duracoat samen bieden we nu het hele gamma van organische coatings aan, van natlak over poederlakken tot thermoplastische en zelfs fluorcoatings.

Het bedrijf telt momenteel 20 medewerkers en Raf Van Os zal het bedrijf nog enkele jaren leiden zoals hij dat de voorbije jaren heeft gedaan. Duurzaam en kwalitatief vakwerk blijft de absolute topprioriteit.

Lees meer over hun specialiteit en verhaal op www.vanos-duracoat.com.

Door deze overname breiden we de metaalsector van onze groep, waartoe Lakkerij Vandereyt, Robby en Femaco behoren, uit. Wij kijken alvast uit naar een aangename samenwerking!